Formand:

Janik fik fortalt om at vi var igang med at etablerer kontakt med Campus’ elevråd, hvor vi vil forsøge at rekrutterer flere unge mennesker ind i Ungehuset. Også at vi vil forsøge at skabe nogle fede aktiviteter for de unge mennesker fra Campus, hvor de kan komme ned i Ungehuset & blive en del af vores fællesskab.

Næstformand:

Ingen kommentar.

Kassér:

Sygemeldt.

Styregruppen:

Her blev der fortsat snakket om at få etableret et musik studie på plads. Derfor er der blevet taget kontakt med Musik- og Billedskolen, som vil komme og hjælpe os. Også at vi kan begynde at skabe nogle gode synergier sammen. Derudover blev der snakket om at vi har nogle brugeren fra Krathuset, som ikke udviser ejerskab for stedet, og har ødelagt nogle af vores nye bordtennisbat & poolkøer. Christine og resten af de ansvarlige for Krathuset, er blevet gjort opmærksom på det og vi forventer at vedkommende selv betaler for de ødelagte ting. Vi gider ikke finde os i det mere. Sidst men ikke mindst, så er TV’et blevet købt og der er stor glæde for at der endelig sker flere gode ting i Ungehuset.

Ungeguide:

Jeyan fik fortalt om hvordan Ungehuset skal behandles, således at vi ikke har nogle brugere som ødelægger stedet for andre. De må simpelthen finde et andet sted. Derudover blev der talt om nogle delmål i forhold til at skabe nogle aktiviteter i foråret. Der blev også fortalt at vi havde fået kontakt med Sebastian fra Tobakken, hvor vi snakkede om det første event den 25/2 - men at vi lige afventer at hører fra Sebastian? Derudover blev der igen også snakket om Trygt Natteliv, som er et politisk ønske, hvor vi også er inddraget i projektet. Her har de unge mennesker brug for at hører mere, så de ikke kommer til at forpligte sig til noget de ikke føler de kan leve op til.

Andet:

Her blev der igen snakket om at Krathuset’s brugere, ikke passer på møblerne & tingene i Ungehuset, hvilket vi skal have sat en konkret stopper for hurtigst muligt. Et gentagende problem, vi også oplevede det meste af 2022. Derudover blev der snakket om følgende aktiviteter, som vi skal have planlagt: LAN party på 50 mennesker - Gokart - Airsoft - Paintball - Sommertur i Legoland - Biograftur - Kanotur - Djurs Sommerland

 

Næste Ungerådsmøde:

Søndag den 30 april kl. 16.00.