Formand:

Sygemeldt

Næstformand:

Sygemeldt

Kassér:

Christine fik fortalt omkring vores nye budgetter for 2023, så vi alle fik dannet os et samlet overblik.

Styregruppen:

Her var der store ønsker om at få etableret vores musik studie på plads, anskaffe flere PC’er til LAN games, køb af nye bordtennisbat (da de gamle er ødelagte), køb af nye poolkøer (da de gamle er ødelagte), køb af PS5 + 4 controllers & tilhørende sikringsrums (således dette KUN er for Ungehuset bruger & IKKE Krathusets brugere), køb af et nyt TV indtil fællesrummet, få opgraderet internet hastigheden over det hele, køb af en ny trådløs højtaler (da den gamle er ødelagt), køb af pasta/spaghetti + konserves dåser til madlavning, køb af plastikholder til papir (så vi ikke skal bekymre os om at bruge vaskemaskine + tørretumbler) & sidst men ikke mindst, få et låst rum KUN til Ungehuset.

Ungeguide:

Jeyan fik fortalt om året der var gået i 2022 omkring Ungehuset & hvordan året for 2023 ser. Her blev der talt om at vi skal dele hele året op i 12 små stykker, også prioriterer én måned ad gangen, hvor der vil blive uddelegeret små projekter ud i gruppen for at skabe en større sammenhængskraft på tværs af alle brugere af Ungehuset. Derudover så fik Jeyan også snakken om et tidligere emne, nemlig et muligt samarbejde med Tobakken i Esbjerg, som gerne vil bruge Ungehuset til at faciliterer musik koncerter & oplevelser for alle mellem 15-25 år. Den første dato for at dette bliver en realitet, er kastet op i luften til fredag den 27 januar, vi afventer stadigvæk de sidste tilbagemeldinger i gruppen. Derudover blev der også snakket om Trygt Natteliv, som er et politisk ønske, hvor vi også er inddraget i projektet. Sidst men ikke mindst, så blev der også fortalt reglerne for bruget af Ungehuset & hvilke belønninger samt konsekvenser det kan have, ved at passe på stedet kontra hvis man ikke passer på stedet + hvor stor et positivt fremskridt der er sket med huset på bare ét år.

Andet:

Her blev der snakket om at Krathuset’s brugere, ikke passer på møblerne & tingene i Ungehuset, hvilket vi skal have sat en konkret stopper for hurtigst muligt. Et gentagende problem, vi også oplevede det meste af 2022.

Næste Ungerådsmøde:

Søndag den 29 januar kl. 12.00